Kino4ua.com
HD 720p
R

Жанна Пуассон, Маркіза де Помпадур (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jeanne Poisson, Marquise de Pompadour
Країна:
Франція
Режисер:
Робін Девіс
Тривалість:
1 серія: 01:36:20 + 01:35:21 (цілком серій: 2)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Оригінальна історія, якісний сценарій і чудова гра акторів роблять його воістину незабутнім кінематографічним досвідом.Фільм розповідає історію Жанни Пуассон, звичайної дівчини, яка долею опиняється у вищих колах французького суспільства XVIII століття. Однак, досить скоро Жанна усвідомлює, що її становище є ненадійним і що ніщо не належить їй насправді. Вона опиняється в центрі політичних інтриг і пліток, які загрожують її життю і позиції. Але Жанна не здається - вона використовує свою кмітливість і хитрість, щоб зберегти свою владу і гідність. Цей фільм володіє прекрасною атмосферою епохи, захоплюючим сюжетом і унікальним стилем оповідання. Глядачам надається можливість зануритися у світ французького двору XVIII століття, оцінити стиль і культуру того часу. Він заповнює наші очі красивими костюмами, розкішними декораціями і чудовими пейзажами. Не сумнівайтеся, що цей фільм є справжнім шедевром, який повинен бути побачений кожним шанувальником якісного кіно. Якщо ви хочете відчути себе частиною історії і зануритися у світ кохання, інтриг і влади, то вам точно варто подивитися "Жанна Пуассон, маркіза де Помпадур". Можливість дивитися онлайн, безплатно і завантажити фільм робить його ще більш привабливим і доступним для кожного кіномана. ©Kino4ua Жанна Пуассон, Маркіза де Помпадур (1 Сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?