Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Хост-клуб Оранської школи (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ôran kôkô hosutobu / Ouran High School Host Club
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Такуя Ігараші, Юу Нобута, Шин Мацуо
Тривалість:
00:23:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | KDub
У країні існує елітний навчальний заклад, і там навчаються діти багатеньких батьків. В Оранській школі викладають елітні вчителі, і вони дорожать своїми робочими місцями. Викладачі склали спеціальний навчальний план, за допомогою якого відбувається прискорене навчання, а тому вільного часу у школярів достатньо. Популярні учні заснували елітарний клуб під назвою "Хост-клуб". У цій організації перебувають лише найбагатші хлопчаки, які займаються пошуком привабливих дівчат. Члени клубу не звикли отримувати відмови, а тому завжди домагаються бажаного. В Оранській школі вчиться Харухі Фудзіока, яка вступила сюди не за гроші, а за знання. Дівчина звикла носити коротку стрижку та одяг як у хлопців. Усі учні думають, що вона справжній хлопець і це ніяк не принижує дівчину. Одного разу школярка забрела в "Хост-клуб" і випадково розбила дорогу вазу. Бідолаху застукали члени гуртка, і тепер вони мають намір зробити з неї рабиню. Хлопчаки не підозрюють, що за образом хлопця ховається чарівна дівчина. ©Kino4ua Хост-клуб Оранської школи (1 Сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?