Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Асока (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ahsoka
Країна:
США
Режисер:
Дейв Філоні, Стеф Ґрін, Рік Фамуїва
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm
Будучи ще зовсім юною Асока Тано потрапила до джедаїв. Її, тоді ще трирічне малятко, один із майстрів-джедаїв перевіз із планети Шилі на Корусанту, де дівчинка і почала своє навчання силі, а за кілька років її прийняли в орден Джедаїв. Разом з Асокою навчання проходив і Енакін Скайвокер. Енакін виявився дуже здібним учнем і швидко зміг змінити статус учня на вчителя. Однак його нездатність контролювати свої емоції і виходити з себе з будь-якого приводу сильно турбували наставників. Щоб приборкати його буйну вдачу, магістр Йода вирішує зробити Енакіна вчителем Асоки. З Енакіна і Асоки незабаром утворюється чудовий тандем. У парі їм вдається провернути низку зухвалих і небезпечних операцій. Однак усі заслуги Асоки перед орденом виявляються перекресленими помилковим звинуваченням у зраді. Незважаючи на те, що після проведеного розслідування всі підозри на її адресу були зняті, Асока так і не змогла пробачити джедаїв і відмовилася повертатися в орден. ©Kino4ua Асока (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?