Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Обі-Ван Кенобі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Obi-Wan Kenobi
Країна:
США
Режисер:
Дебора Чоу
Тривалість:
1 серія: ~ 38-52 хв. (цілком серій: 6/6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дія відбувається через 10 років після подій фільму «Зоряні війни. Епізод III: Помста сітхів» (2005), коли джедаї були знищені згідно з Наказом 66, і учень Обі-Вана Кенобі, Енакін Скайуокер, став володарем сітхів Дартом Вейдером. Кенобі ховається на планеті Татуїн і доглядає сина Енакіна, Люка, а пізніше залишає планету, щоб врятувати дочку Енакіна, Лею, коли її викрадають імперські інквізитори з метою виманити Кенобі. Незабаром це призводить до зіткнення між Обі-Ваном та Вейдером. ©Kino4ua Обі-Ван Кенобі (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?