Kino4ua.com
480p
R

БладРейн 2: Звільнення

Рік:
Ор. назва:
BloodRayne: Deliverance
Країна:
Німеччина, Канада
Режисер:
Уве Болл
Тривалість:
01:39:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Уже прибувши на місце, і через кілька днів з'ясовується, що всім у районі заправляє Біллі Кід. Вампір по крові він тримає в страху все населення міста. У Біллі вже величезна команда спільників, які допомагають йому набирати "новачків". Вампіри перетворюють людей на собі подібних, щоб нікому було втекти і нікому стало захищатися від них. Єдине, чого хочуть місцеві люди - спокою. Вампір Бладрейн розповідає журналісту, що не належить до банди і чув про те, що Біллі має намір захопити весь світ. Кілька особливо хоробрих людей збираються в команду, щоб захистити район, а потім, можливо, і весь світ, від такого поневолення. Чи вийде у них не дати Біллі здійснити свій план? ©Kino4ua БладРейн 2: Звільнення 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb2.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?