Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Розбірки в стилі кунґ-фу

Рік:
Ор. назва:
Kung Fu Hustle
Країна:
Гонконг, Китай
Режисер:
Стівен Чоу
Тривалість:
01:39:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Події відбуваються у 1940-х роках у Шанхаї, де дрібний шахрай-невдаха Сін та його приятель Боун прагнуть стати членами горезвісної банди Сокир, яка тримає в страху майже все місто. Видаючи себе за грізного гангстера, він навідується в бідний квартал «Свинарник», який все ще перебуває поза контролем банди, щоб вимагати з них данину. Незабаром з'ясовується, що всі його жителі – приховані професіонали кунг-фу, яким Сін не може протистояти. У цей момент про непереможний квартал дізнаються справжні члени Сокир і залучають до його поневолення легендарного майстра бойових мистецтв на прізвисько Звір. ©Kino4ua Розбірки в стилі кунґ-фу 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?