Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Байкери

Рік:
Ор. назва:
Biker Boyz
Країна:
США
Режисер:
Реггі Рок Байтвуд
Тривалість:
01:51:04
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Запиленими американськими дорогами їздять суворі чоловіки на "залізних конях". Але вони дуже відрізняються від міських вершників, які прагнуть розчавити кожного, хто зазіхає на їхню велич. Це відбувається тому, що міські вулиці занадто переповнені для "відчайдушних" банд. Фільм зовсім не про серйозних чоловіків, а про відчайдухів, чиє життя вимірюється швидкістю, з якою вони летять вулицями. А містом заправляє банда чорношкірих головорізів. Самотужки у тебе немає жодного шансу; бути номером два замість номера один - це все одно, що померти. Непереможний гонщик і ватажок вуличної банди на мотоциклі Suzuki Hayabusa GSX1300R - єдиний, хто має шанс стати першим на Suzuki Hayabusa. Але, як завжди, є ті, хто хоче відібрати корону у короля. На своєму Suzuki GSXR750 Кід мчить Смоуком, щоб довести всім свій професіоналізм. Але нічні вулиці не такі прості. Зайняти правильну позицію недостатньо, він повинен якось вижити. І ніхто не може передбачити, чим обернеться зіткнення між непереможним "королем" і самовпевненим "вискочкою". Єдине, що може бути відомо - це швидкість. ©Kino4ua Байкери 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?