Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Погана Дівчина (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Baedeu geolpeurendeu / Bad Girlfriend
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Лі Сі Янг, Пак Чжун Юн
Тривалість:
00:21:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Kitsune
У центрі бурхливих подій дівчина на ім'я Ян Чжі Су. Вона красуня і розумниця, чудовий, практично незамінний професіонал, і працює на престижній посаді в успішній компанії YN Entertainment. Крім того, дівчина має легкий характер і добре серце, вона чарівна і завжди готова прийти на допомогу колезі, за що всі її просто обожнюють.

Але в особистому житті в неї є одна особливість. Вона дотримується принципу, що може зустрічатися з усіма, хто їй симпатичний, навіть якщо їх більше ніж один... Щоправда, своєму начальнику Юн Те О, з яким у неї ще й бурхливий роман, вона цього не повідомила, і він перебуває в цілковитій упевненості, що він у неї єдиний... Але насправді це зовсім не так, і в нашої вільної героїні є ще один хлопець Мун Чжі Хо. Він дуже симпатичний і веселий, але у нього є один недолік, у хлопця в кишенях гуляє вітер. Втім, нашу героїню це анітрохи не бентежить, але і йому про свій бурхливий роман з начальником вона нічого не розповідає. Загалом, дівчина цілком собі затишно влаштувалася і міняти нічого не збирається.

А тим часом Чжі Хо не збирався сидіти на місці й активно намагався працевлаштуватися, що йому і вдалося. Його запросили в ту ж саму компанію YN Entertainment як дизайнера-фрілансера... І це привнесло в ідеальне існування нашої героїні багато незручностей і клопоту, адже вона абсолютно не бажає втрачати жодного зі своїх коханих, і готова заради цього на багато що... ©Kino4ua Погана Дівчина (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?