Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Ліс Мійорі

Рік:
Ор. назва:
Miyori no Mori / Miyori's Forest
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ямамото Нізоу
Тривалість:
01:46:52
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Робота Голосом
Чи хотілося вам коли-небудь потрапити в казкове місце, де панує диво і таємниця? Приєднуйтесь до Мієрі з чарівного аніме "Мієрі та чарівний ліс" і вирушайте у світ, про який ви навіть не мріяли! Коли Мієрі в дитинстві вперше потрапила до лісу, вона й гадки не мала, що на неї чекають такі дикі та дивовижні речі. Але одного доленосного дня вона зустрілася з лісовими духами і виявила свою особливу здатність бачити їх. Хоча її батьки повернулися в Токіо, прикрощі і труднощі життя призвели до того, що незабаром вона почала проводити час у селі в бабусі й дідуся. І коли одного разу вона вирушила на прогулянку в ліс, перед нею відкрився справжній чарівний світ! Дозвольте Мієрі вирушити у свою власну пригоду. Слідуйте за нею, поки вона розв'язує буденні проблеми сім'ї, кохання і мрії в сліпучому царстві лісових духів. Це буде досвід, якого ви не знайдете ніде - незабутня мандрівка у світ нескінченних можливостей і безмежної радості. Не пропустіть те, що пропонує "Мієрі та чарівний ліс"! ©Kino4ua Ліс Мійорі 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?