Kino4ua.com
480p
R

Крузо (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Crusoe
Країна:
США, Велика Британія, Канада, ПАР
Режисер:
Майкл Робісан, Алекс Чаппл, Хелен Шейвер, Дуан Кларк, Джефф Вулнаф
Тривалість:
1&2 серія: 01:25:43, 3-13 серії - ~ 00:42:00 (цілком серій: 13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Незвичайна історія про відому людину, яка кидає виклик вітру та снігу. Вигаданий герой на ім'я Робінзон Крузо вирушає у навколосвітню подорож всупереч волі суворого батька, залишивши кохану дівчину. Води спокійні, але раптово починається шторм, і звичайна людина змушена провести третину свого життя на віддаленому і таємничому острові.
Робінзон не вижив би, якби мандрівникам не допоміг місцевий житель, який дав йому кумедне ім'я П'ятниця. Ніколи раніше в історії не було друзів з такими різними характерами та походженням, але вони повинні працювати разом, щоб вижити. Намагаючись врятувати своє життя, містеру Крузо допомагає кохання до дівчини, яку він, як виявляється, давно втратив. ©Kino4ua Крузо (1 Сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?