Kino4ua.com
HD 720p
R

Нові світи (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
New Worlds
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Чарльз Мартін
Тривалість:
00:43:51
Переклад:
Українська мова Перший | Багатоголосий закадровий
Стара середньовічна Англія, йде 1680 рік. Саме тут і зараз живуть герої історичного серіалу. Четверо чоловіків різного віку з різними характерами і поглядами на життя знаходяться по різні боки океану. У кожного за плечима свій тернистий шлях, а попереду кожному бачиться своє прекрасне майбутнє. Незважаючи на те, що кожен йде до своєї особистої мети, їх об'єднує прагнення зробити життя в своїй країні краще, і заради цього вони готові піти на багато що. Фільм розповідає про неймовірні пригоди неординарною четвірки, їх чекають на шляху до мети багато небезпек і труднощів, але вони повинні все подолати і добитися бажаних цілей. ©Kino4ua Нові світи (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?