Kino4ua.com
HD 720p
R

Вони (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Them
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Нельсон Крегг, Крейг Уилльям МакНейлл, Тай Уест, Яніца Браво
Тривалість:
00:48:52
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Перша половина 50-х років минулого століття. У США відбувається сплеск расистських настроїв. Незважаючи на це, по всій країні проходять акції людей, які борються за рівноправність, незалежно від кольору шкіри або розрізу очей. У цих умовах починає свій розвиток сюжет серіалу «Вони».

У центрі історії знаходяться Лакі і Альфред, які щиро люблять один одного. Будучи афроамериканцями, вони кожен день стикаються з агресією, неприязню і расистськими проявами. Альфред і Лакі вже давно від всього втомилися і мріють насолодитися тишею і спокоєм.

Намагаючись позбутися від усіх проблем, герої серіалу «Вони» переїжджають в спокійний передмістя Лос-Анджелеса. Однак незабаром стає зрозуміло, що в цьому районі більше немає темношкірих пар. Багато з сусідів скептично ставляться до їх перебування тут. Лакі і Альфред отримують погрози розправи на адресу, а будні наповнюються регулярними образами. Лише деякі готові прийняти їх за рівних собі, не звертаючи уваги на колір шкіри.

Незважаючи на серію пережитих труднощів, Лакі і Альфред тільки починають свій непростий шлях. Попереду їх чекає нова загроза. ©Kino4ua Вони (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?