Kino4ua.com
480p
R

Сини Анархії (2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sons of Anarchy
Країна:
США
Режисер:
Курт Саттер, Гай Ферланд, Гвінет Хордер-Пейтон
Тривалість:
1 серія: 45:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Події розвиваються в провінційному містечку Чармінг, розташованому в штаті Каліфорнія. Тут уже давно існує впливовий клуб байкерів, який отримав назву "Сини анархії". Організація була заснована раніше чоловіком на ім'я Джон Теллер, ветераном в'єтнамської війни. Після його раптової загибелі на чолі спільноти стоїть Кларенс Морроу, який одружився з вдовою покійного товариша Джеммою. Дама в усьому підтримує чоловіка і переслідує кожного, хто вважає, що клуб здійснює далеко не найзаконнішу і найдостойнішу діяльність. Син Джемми на ім'я Джексон також займає в організації керівну посаду. У минулому хлопець неодноразово опинявся за ґратами, проте тепер молодий чоловік офіційно працює механіком в автомобільному салоні. Одного разу Джексон випадково виявляє записи, зроблені його загиблим батьком. Прочитане змушує його засумніватися в правилах і цілях клубу. Чоловік намагається змінити ситуацію, але його дії категорично не подобаються матері та вітчиму колишнього в'язня. Невдовзі Джексон дізнається, що Морроу, можливо, має стосунок до смерті Джона. Між Кларенсом і його пасинком спалахує серйозна сварка, яка надалі призводить до катастрофічних наслідків. ©Kino4ua Сини Анархії (2 Сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.6
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?