Kino4ua.com
PG

Як Грінч украв Різдво [Remastered Edition]

Рік:
Ор. назва:
How the Grinch Stole Christmas
Країна:
США
Режисер:
Рон Говард
Тривалість:
01:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Події фільму відбуваються в магічному місті під назвою Ктоград, який помістився в маленькій снежинке, яка літає у небі на морозному повітрі. Тут живуть дивовижні мешканці - ктор. Всі жителі з нетерпінням чекають Різдва, яке є їх найулюбленішим святом, до зустрічі до якого кторічі ведуть ретельну підготовку. Місто вже одягнений у святкове вбрання і всі знаходяться в передчутті довгоочікуваного дива. Тільки не всі задоволені Різдвом що наближається. Поруч з містом на високій горі проживає Грінч. Цей веселий і всіма улюблений свято не подобається зеленій волосатий суті, похмурому лиходієві. Грінч просто ненавидить Різдво. Тому кожне Різдво перетворюється для нього на справжні тортури. Адже ніколи ніхто його не вітав з цим святом. Цього разу його терпіння обірвалося, і він вирішив вкрасти Різдво у городян, дочекавшись поки вони ляжуть спати. ©Kino4ua Як Грінч украв Різдво [Remastered Edition] 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?