Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Холостяк

Рік:
Ор. назва:
The Bachelor
Країна:
США
Режисер:
Ґарі Сінйор
Тривалість:
01:42:06
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Головний герой Джиммі вже 3 роки живе разом з дівчиною, у них з Енн щасливе взаємне кохання, відчуття щастя та гармонії, взаєморозуміння, але чоловік не готовий до шлюбу! Його це лякає. І коли Енн ловить на весіллі букет нареченої, хлопець розуміє, що настав час підвести якусь межу, тягнути далі неможливо. Тобто треба зважитися зробити все-таки пропозицію коханої. Але те, що відбувається, видається відверто похмурим, у чорних фарбах: закінченням свободи, обмеженнями, загалом, він підходить до романтичного жесту, сакрального для пар моменту чи не як до покарання. Чи варто дивуватись, що дівчина йому відмовила, незважаючи на ретельну підготовку?
А тут раптово вмирає дідусь Джиммі та залишає йому відео-послання, в якому повідомляє, що якщо той до настання свого Дня народження не одружується, то не бачити йому спадщини розміром у цілий стан. А у хлопця якраз почалися проблеми на роботі, пов'язані з необхідністю реорганізувати компанію. Одним словом, мільйон доларів точно не завадив би! Джиммі намагається умовити Енн, пояснити ситуацію, але конфлікт між ними стає все сильнішим. Час спливає, містом же починають бігати перезбуджені дівчата, які дізналися про таку незвичайну умову заповіту. Багато хто з них негайно готовий стати дружинами! Прекрасні мільйонери на дорогах не валяються! ©Kino4ua Холостяк 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?