Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Кассандро

Рік:
Ор. назва:
Cassandro
Країна:
США
Режисер:
Роджер Росс Вільямс
Тривалість:
01:47:17
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Дія сюжету цього фільму розгортається на початку 1980-х років і занурює глядачів в особливий світ спорту - променя лібру, представлений у поєдинках з боротьби як театральне видовище, на яке приходять галасливі юрби, аби кидати образливі глузування на адресу променевців. Головний герой драми - борець нетрадиційної орієнтації Сауль Армендаріс (Гаель Гарсіа Берналь), який живе в місті Ель-Пасо штату Техас. Він багаторічний учасник променя лібри, або поєдинків із вільної боротьби, під псевдонімом Ель Топо, але щоб узяти участь у поєдинках із боротьби, він регулярно перетинає мексиканський кордон.

Сауль Армендаріс не з тих, хто приховуватиме свою сексуальну орієнтацію, на відміну від свого одруженого хлопця і товариша-лучадора Херардо (Рауль Кастільо), який б'ється під ім'ям Ель-Команданте. Уперше Саул виступив у поєдинку променя лібри в 15 років, що викликало цілковите несприйняття його глибоко віруючого батька Едуардо (Роберт Салас), який був одружений з іншою жінкою, але підтримував таємні стосунки з його матір'ю Йокастою (Перла де ла Роза).

Сауль Армендаріс - мексиканець американського походження. Одного разу, блукаючи вулицями прикордонного міста Сьюдад-Гуарес, він знайомиться із загадковою жінкою Сабріною (Роберта Коліндрес). Головний герой ще не знає, що незабаром ця доленосна зустріч змінити все його життя. Сабріна виявляється досвідченим тренером променя лібри, більш відома під псевдонімом Леді Анаркія. Через витончену статуру Сауля порівняно з величезними важковаговиками, вона пропонує йому спробувати змагатися як екзотик. Сауль бере нове професійне ім'я Кассандро з улюбленого фільму в мексиканської акторки Вероніки Кастро, яке незабаром принесе йому величезний успіх. ©Kino4ua Кассандро 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?