Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Кохання Логіка Помста (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ask Mantik Intikam / Love, Reason, Get Even
Країна:
Туреччина
Режисер:
Мурата Озтюрка
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Dizishka / CC
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
З дитинства Есрі вкладали в голову, що чоловіка слід обирати обережно і з розумом. Дівчина вирішує зупинити вибір на випускнику фізичного інституту та комп'ютерному генії Озане. Незабаром молоді люди одружуються, а Озан вирішує відкрити власну справу. Ось тільки зовсім скоро молода сім'я опиняється в боргах, бізнес Озана збитковий. Есра зрозуміла, що її чоловік неперспективна людина, і подала на розлучення. Ось тільки для Озана ця подія стала стимулом домогтися більшого. Минає кілька років, і Озан стає одним із найуспішніших бізнесменів Туреччини. Чи пошкодує головна героїня про своє рішення, чи спробує вона повернутися до колишнього чоловіка? ©Kino4ua Кохання Логіка Помста (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?