Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Повільна петля (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Slow Loop
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Норіакі Акітая
Тривалість:
24 хв / 1еп.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Kaizoku
Ця історія присвячена групі дівчат шкільного віку, які так чи інакше пов'язані з риболовецьким спортом. Головна героїня аніме-серіалу - безневинна молода дівчина Хійорі Ямакава, яка обожнює виходити на пляж не тільки для того, щоб скупатися, а й для того, щоб ловити рибу. Причому Хійорі, як правило, робить це особливим способом, чого її навчив покійний батько. Хійорі - сором'язлива особистість, і часто вона не може впоратися зі своїми емоціями, що позначається на її характері.

Одного разу вона, як і завжди, вийшла на пляж, щоб порибалити, і несподівано зустріла незнайому дівчину - свою ровесницю Кохару Мінагі, яка прийшла поплавати. Дівчата швидко знаходять спільну мову і стають друзями. Ба більше, з'ясовується, що Кохару теж любить ловити рибу. Відтоді як вона переїхала на це узбережжя з материка, вона ніколи раніше не бачила, щоб хтось ловив рибу в такий спосіб, як Хійорі. Однак головна несподіванка все ще чекає на них попереду. Виявляється, їхні самотні батьки - мати Хійорі і батько Кохару - давно зустрічаються і вирішили одружитися, а це означає, що дівчатка стануть зведеними сестрами і Хійорі змінить прізвище на Мінагі. Незабаром до повільної історії риболовлі Хійорі та Кохару приєднається близька подруга Хійорі - Коі Йосінага. Дівчата дружать з дитинства, а батько Кої ось уже стільки років володіє сімейним магазином рибальських снастей.

Крім них, рибальством захоплюються і сестри Фукумото - старша Ітіка і молодша Футаба. Ітіка працює в магазині рибальських човнів, які часто використовує її батько, і щоразу підробляє капітаном, що зробило її жорсткою особистістю. Єдиний недолік Ітіки в тому, що вона пристрастилася до алкоголю. Її сестра Футаба - зразок для наслідування в усьому, і в навчанні, і в риболовецькому спорті. Дівчина хороша в ловлі риби на наживку, але через її скромний характер у неї мало друзів. Не пропустіть нові серії чудового аніме-серіалу про те, як хобі згуртувало милих японських школярок і стало приводом для їхньої міцної дружби. ©Kino4ua Повільна петля (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?