Kino4ua.com

Леді Бьорд

Рік:
Ор. назва:
Lady Bird
Країна:
США
Режисер:
Ґрета Ґервіґ
Тривалість:
01:34
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі оповідання знаходиться школярка Христина Макферсон, яка живе в каліфорнійському місті Сакраменто. Серед однолітків вона відома під прізвиськом «Леді Бьорд». Головна героїня вчиться в католицькій школі зі строгими порядками, проте це не заважає їй виявляти свій нестримний бунтарський характер. У якийсь момент Христина приймає рішення покинути рідне містечко і відправляється на інше узбережжя, в галасливий Нью-Йорк. Звичайно ж, в поодинці вона не змогла б розраховувати на успіх, проте їй все ж вдалося заручитися підтримкою з боку старшого брата. Чи зможе Леді Берд успішно влаштуватися в Нью-Йорку і чи вдасться їй знайти своє покликання в житті? ©Kino4ua Леді Бьорд 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?