Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мистецтво обману / Аферисти

У довгоочікуваному фільмі глядачі вирушають у захопливу подорож світом елітних шахраїв Нью-Йорка з високими ставками. Фільм слідує за хитрою і харизматичною головною героїнею, жінкою на ім'я Гарпер, яка з дотепністю і витонченістю подорожує нещадним світом шахрайства. Гарпер - майстер маніпулювання, здатний легко читати і зачаровувати людей. Разом із командою талановитих спільників вона провертає ретельно продумані афери, які залишають хитатися навіть найкмітливіших жертв. Але в міру того, як ставки стають вищими, а ризики зростають, Гарпер постійно опиняється на крок попереду закону, постійно на межі того, щоб бути спійманою. У міру розвитку сюжету глядачі все глибше занурюються в темний, гламурний світ багатої еліти Нью-Йорка. ©Kino4ua Мистецтво обману / Аферисти 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?