Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сяючий Кавунчик (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Banjjakineun witeomellon / Twinkling Watermelon
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Сон Джон Хьон
Тривалість:
1 серія: 01:10:00 (цілком серій: 16)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Сюжет цього серіалу обертається навколо молодого хлопця Ин Гьоля (Рьо Ун), який навчається у старших класах школи. Він прямолінійний, щирий і має сильне почуття відповідальності. Однак ця особистість була створена ним самим із соціальної необхідності методом кількох проб і помилок. Насправді Ин Гьоль - дитина глухих батьків і єдина людина в його родині, яка може чути й говорити. Із самого дитинства він автоматично вивчив мову жестів, наслідуючи жести рук і вираз обличчя своєї матері. Навіть лепетання здійснювалося руками, а не губами.

Після того як Ин Гьоль почав говорити, він став відданим перекладачем своєї сім'ї, всюди супроводжуючи своїх дорослих. Багато років він був незамінним помічником батьків, володіючи двома мовами: жестовою і розмовною. Насправді в Ин Геля є ще одна таємна мова. Це музика. У дитинстві, коли батьки не могли спілкуватися з ним через глухоту, він зустрів дивного старого, який володіє магазином старовинних музичних інструментів "Viva Music" по сусідству. Завдяки йому, головний герой навчився грати на гітарі та розмовляти зі світом через гітару. Він відкрив очі на світ музики і зрозумів, що музика може заспокоювати.

З цього дня в Ин Геля з'явилося три світи і три мови. Світ тиші, світ звуку і світ музики - мова жестів, розмовна мова і музика. У світі музики Ин Гьоль був найщасливішим, коли говорив через музику, але тільки до того дня, коли загорівся магазин інструментів і в пожежі загинув улюблений дідусь, який був його наставником у житті. Ця подія настільки вразила Ин Гьоля, що він залишив район, у якому мешкав, і в незнайомому місці створив музичний гурт під назвою "Мерехтливий кавун" із підозрілими юнаками, яких він там зустрів. ©Kino4ua Сяючий Кавунчик (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb9.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?