Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Коли ми зустрілися

Рік:
Ор. назва:
Jab We Met
Країна:
Індія
Режисер:
Імтіаз Алі
Тривалість:
02:23:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | KIT
Переклад:
Original English Субтитри
Адітьї останнім часом дуже не щастить: кохана дівчина йде до іншого, з роботою не все гладко. Загалом, одна суцільна чорна смуга. Адітья вирішує поїхати світ за очі, він сідає на найближчий поїзд і їде... У поїзді Адітья знайомиться з Гітою, чарівною дівчиною. Усе б добре, але тільки вона занадто балакуча, і за годину Адітья вже починає дратуватися. На найближчій станції Адітья сходить з поїзда, Гіта біжить за ним, щоб повернути його. Зрештою, поїзд відходить і вони залишаються самі в незнайомому місці... ©Kino4ua Коли ми зустрілися 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?