Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Історія мого кохання!! (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ore Monogatari!! / My Love Story!!
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Моріо Асака
Тривалість:
1 серія: 22:56 (цілком серій: 24 з 24)
Переклад:
Українська мова Субтитри | Hoffer Subs, Багатоголосий закадровий | Kaizoku
Такео - старшокласник, який має досить незвичну для азіата зовнішність. У нього грубі риси обличчя, які роблять юнака схожим на бандита з підворіття. Саме тому ніхто з дівчат навіть не дивиться в бік Такео, адже його складно назвати красенем. Проте герой є дуже доброю і чуйною людиною, яка готова прийти на допомогу будь-якому нужденному.


Він дружить із симпатичним Суне, у якого немає відбою від дівчат. Одного разу Такео побачив, як на тендітну дівчину напали хулігани. Він заступився за неї, ця дівчина представилася як Ямато і пригостила Такео смачною домашньою випічкою. З цього моменту вона почала проводити з Такео і Суне багато часу і герой подумав, що вона закохалася в його друга. Ось тільки Ямато цікавий тільки сам Такео, в якого вона закохалася по вуха. ©Kino4ua Історія мого кохання!! (1 Сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?