Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Теле-Тато У Відставці (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
See Dad Run
Країна:
США
Режисер:
Тіна Албанезе, Патрік Лебйорто
Тривалість:
1 серія: ~20 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Paramount Comedy
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Після ролі батька сімейства в довготривалому телесеріалі актор Девід Гоббс вирішує поставити кар'єру на паузу, щоб дозволити своїй дружині Емі, колишній зірці мильної опери, повернутися на великий екран. Чоловік бере на себе зобов'язання домогосподаря, щоб піклуватися про своїх дітей, Емілі, Джені та Джо, і незабаром усвідомлює, що в реальному житті бути хорошим батьком набагато складніше, ніж на телебаченні. Боячись вдарити в бруд обличчям, головний герой вдається за порадами до своєї дружини, а також залучає до виховання дітей найкращих друзів, Маркуса і Кевіна. ©Kino4ua Теле-Тато У Відставці (1 - 3 Сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?