Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Зимова Бегонія (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bin bian bu shi hai tang hong / Winter Begonia
Країна:
Китай
Режисер:
Кайдун Хуей
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Події дорами Зимова бегонія розвиваються в 1930-х роках у Пекіні та розкажуть про любов до мистецтва та батьківщини. Талановитий виконавець китайської опери Шан Сіжуй, родом із дворянської сім'ї, приїжджає до столиці, щоб поставити власну версію опери Зимова бегонія. Він норовливий і незговірливий, чим дратує багатьох людей. Чоловік перебуває в пошуку образу своєї майбутньої ролі, але місцеві глядачі не дуже то шанують його. Одного разу виставу Шан Сіжуя відвідує багатий і впливовий бізнесмен Чен Фен Тай, якого підкорює його талант. Він вирішує профінансувати нову трупу артиста і надає йому всіляку підтримку. У 1937 році в Пекін вторгаються японські війська, і герої роблять усе необхідне, щоб захистити свою батьківщину. ©Kino4ua Зимова Бегонія (1 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?