Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Хата ТБ (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Flat TV
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Деклан Лауні, Нік Коллетт
Тривалість:
1 серія: ~24:00 (цілком серій: 4)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | OZZ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Том і Наз - двоє друзів, які відмовляються стати нудними дорослими і знаходять радість у втечі від рутини життя. Вони вирішують створити свій маленький світ всередині своєї квартири, де вони можуть проявити свою ексцентричність і творчість. За допомогою своєї фантазії та гумору вони створюють пародії на популярні британські передачі та серіали. Щодня вони втілюють нові ідеї та сценарії, роблячи власні версії знаменитих шоу. Вони грають різні ролі, змінюють костюми і створюють власні декорації, щоб зробити свої шоу максимально кумедними і креативними. Том і Наз знаходять величезне задоволення в цьому хобі, і їхня квартира стає місцем, де вони можуть піти від реальності та насолоджуватися своїми вигаданими світами. Вони привертають увагу інших мешканців будівлі, і незабаром їхні шоу стають маленькими подіями, що тішать усіх оточуючих. Попри свою ексцентричність, Том і Наз знаходять у цьому свою справжню суть і розуміють, що ніколи не потрібно забувати про дитячі мрії та радість від творчості. Їхні пригоди уяви роблять їхнє життя яскравішим і цікавішим, а їхня дружба і взаєморозуміння роблять їх невід'ємною частиною одне одного та їхнього незвичайного світу. ©Kino4ua Хата ТБ (1 Сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?