Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Останнє літо (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Son Yaz
Країна:
Туреччина
Режисер:
Бурак Арліель
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production
Почуття любові бачиться бажаним для більшості людей, і воно надає життю найкращих відтінків, але іноді штовхає людину на вчинення необдуманих вчинків. Декому кохання і зовсім псує життя, штовхнувши на немислимий вчинок, за яким слідує серйозна розплата. Так і сталося в житті одного хлопця і дівчини, які покохали одне одного. Хлопець був готовий на все, щоб увірватися в серце коханої і роздобути її зізнання. Але він не знав, що за щастя доведеться боротися. Дівчина переймається до нього. Але в їхній долі багато нюансів. А до того прокурору Селіму Кара вдалося запроторити до в'язниці досить небезпечного кримінального елемента, яким був Сельчук Ташкан. Ця людина очолювала злочинне угруповання. Було у цього злочинця і слабке місце, і ним був його син Акгюн. Сельчук боїться, що небезпека нависла над Акгюном. І щоб врятувати сина злочинець змушений просити прокурора про допомогу. Селім йде на зустріч проханню Сельчука і береться опікуватися молодою людиною. Натомість за це Сельчук готовий видати ті відомості, що потрібні правосуддю. Разом із підопічним Акгюном Селім змушений вирушити до свого будинку в Ізмірі. Дружина ж Селіма бажає з ним розлучитися, але з цим рішенням доведеться почекати. ©Kino4ua Останнє літо (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?