Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Найгірше зло (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Worst of Evil
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Хан Дон Ук.
Тривалість:
00:54:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Сюжет цього інтригуючого серіалу розгортається в Сеулі 1990-х років, коли в нічних клубах міста почав активно поширюватися новий синтетичний наркотик під назвою "Gangnam Crystal". Головний герой серіалу - досвідчений детектив поліцейської дільниці Акбарі Пак Чжун Мо (Чі Чхан Ук). Він занурюється в небезпечний світ наркоторгівлі і незабаром виходить на дрібного дилера, якому доручено продавати наркотики. Ним виявився колишній ді-джей, який приєднався до нового кримінального угруповання під назвою "Gangnam Union".


Щоб все виглядало правдоподібно, Пак Чжун Мо змушений ховатися від своїх колег і працювати під прикриттям усередині, проникнувши в злочинне угруповання, що робить його розслідування особливо складним і небезпечним, а особливо після того, як він дізнається, що "Gangnam Union" займається контрабандою наркотиків між Південною Кореєю, Китаєм і Японією. Однак Пак Чун Мо примудряється збирати інформацію і справлятися з тиском, адже життя, яке він веде, сповнене постійного ризику. Дружина Пак Чжун Мо Ю Ий Чжун (Лім Се Мі) - розумна та енергійна молода жінка з видатними здібностями, яка також є офіцером поліції та бере активну участь у розслідуванні, пов'язаному з наркотиками. Їхня спільна робота є ключовим моментом у сюжеті, де вони виступають як команда, що прагне протистояти величезній силі наркотиків.


Лідером кримінального угруповання "Gangnam Union" є злий геній Чон Гі Чхоль (Ві Ха Джун), який докладає всіх зусиль і зробить усе можливе й неможливе, щоб домогтися успіху. Глядачі спостерігатимуть за зростанням його амбіцій і розвитком його планів у міру того, як до нього починають стікатися величезні гроші. Він стане справжнім антагоністом для Пак Чун Мо і Ю Ий Джон. ©Kino4ua Найгірше зло (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?