Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Літо Бегнольдів

Рік:
Ор. назва:
Days of the Bagnold Summer
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Саймон Бьорд
Тривалість:
01:25:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Важкий підліток Деніел розраховує провести веселе літо в США разом із батьком і його новою дружиною, але поїздка скасовується. Хлопець приречений на кілька тижнів у компанії своєї мами - типової клуші, яка максимально далека від усіх його інтересів.

Деніел Бегнолд - скромний підліток, який не схожий на своїх однолітків: більшість його однокласників одержимі алкоголем і сексом, а Деніел присвячує весь свій час важкій музиці. Хлопець сподівається провести літні канікули у Флориді з батьком і його новою сім'єю, але плани несподівано руйнуються, і Деніел залишається в Британії зі своєю мамою Сью. Скасування поїздки дуже засмучує героя, і він впадає в зневіру.

Сью працьовито працює в місцевій бібліотеці, любить історію і сама частково живе минулим. Її стосунки з сином не можна назвати дуже близькими: вони обидва доволі скромні, незграбні і насилу висловлюють свої почуття. Розуміючи, що Деніел переживає непростий час, жінка намагається його підтримати. Її материнські методи здаються незвичайними та кумедними, але виявляються дієвими... ©Kino4ua Літо Бегнольдів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?