Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Двадцять Двадцять (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Teuwenti teuwenti / Twenty-Twenty
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Хан Су-джі
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | EVOLU STUDIO
У центрі уваги сюжету двадцятирічні Лі Хен Джин і Чхве Да Хі вже не діти, але ще й не самостійні люди. Дівчина зараз навчається в університеті і все життя вона провела під невсипущим поглядом своєї матері, яка точно знає наперед, що добре для її дочки. Жінка чітко розпланувала що, коли і як буде корисно для її дитини і навіть не замислюється над тим, що дівчина вже виросла і їй хочеться трохи свободи для власних рішень. Чхве Да Хі отримує від викладача завдання написати есе на тему "Що я хочу" і замислюється над тим, а чи дозволялося їй коли-небудь щось хотіти? Друзі жартують над нею, а мама буквально душить своєю турботою.


Чхве Да Хі, що виросла в тепличних умовах, наважується вперше не послухати вказівок матері та вирушає з іншим студентами в кафе. Пробувши там недовго, вона виходить на вулицю і бачить свою розлючену матір, яка накидається на доньку і б'є ту по обличчю. Да Хі, яка не звикла чинити опір, вихлюпує свою образу в сльозах, але потім дівчина починає відстоювати свою думку і мати приголомшено замовкає. Наступним кроком свавілля стало відвідування студентського фестивалю. Але й тут її мати не полишала дівчину в спокої, постійно надзвонюючи. А коли Да Хі перестала їй відповідати, вона завалила кафедру дзвінками з проханням знайти її доньку на фестивалі. Вона навіть не підозрювала наскільки псує життя своїй дитині.


Паралельно з історією життя дівчини йде розповідь про хлопця Лі Хьон Джин, який останні три роки живе з батьком, тому що його мама поїхала від них і лише іноді відвідує сина, який ображений і не хоче її бачити. Він залишив навчання і займається своєю улюбленою справою, а саме музикою. Так він поєднує роботу в студії та вподобане заняття. ©Kino4ua Двадцять Двадцять (1 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?