Kino4ua.com
R

Дітки в порядку

Рік:
Ор. назва:
The Kids Are All Right
Країна:
США, Франція
Режисер:
Ліза Холоденко
Тривалість:
01:46:37
Переклад:
Українська мова KWA Sound Production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Дітки в порядку – мелодраматична стрічка, у якій розповідається про незвичну родину з Каліфорнії. У ній є батьки і двоє дітей – син і донька, але особливість у тому, що замість тата у них ще одна мама. Нік та Джулс – дві жінки, які живуть родиною, а діти у них з’явились шляхом штучного запліднення. Поки діти були маленькими, все було добре, але тепер вони вже дорослі і самостійні люди. Лейзеру дуже хочеться спілкування з чоловіком, а не лише з жінками, серед яких він виріс. Тому він і умовляє сестру, якій вже 18, допомогти йому у пошуках їх біологічного батька. Дівчина погоджується, хоча їй ця ідея не дуже до душі. Як не дивно, але татко доволі швидко знаходиться, тільки події далі починають розвиватись не зовсім так, як це собі уявляв хлопець. Спілкування між дорослими створює чимало кумедних ситуацій, хоча у деяких з них сміятись вже не хочеться… ©Kino4ua Дітки в порядку 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?