Kino4ua.com
R

Мамця й татко

Рік:
Ор. назва:
Mom and Dad
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Брайан Тейлор
Тривалість:
01:23:45
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Мамця й татко – історія про сімейство Райан, якому доведеться пережити такі пригоди, які навіть уявити ніхто не міг. Це була звичайна родина – тато Брент працює на хорошій роботі і забезпечує дружину і дітей, красуня Кенделл встигає робити все по дому і займатись собою, а діточки просто ростуть і радують батьків. Але такою ідеальною реальність довго бути не може. Все одно приходить момент, коли між чоловіком і жінкою починаються конфлікти, а діти починають поводити себе нестерпно, особливо дочка, яка переживає підліткову кризу і бунтує на кожному кроці. Напруга в сім’ї посилюється, знайти спільну мову не вдається нікому. Та це лише початок проблем, з якими вимушені будуть справлятись Райани. Одного дня, коли діти були у школі, щось дивне сталось з дорослими – вони почали поводитись агресивно, намагаючись знищити власних дітей. Натовп ошалілих батьків зібрався навколо школи. Вижити у цьому жахітті головним героям буде нелегко. ©Kino4ua Мамця й татко 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?