Kino4ua.com
R

Ешбі

Рік:
Ор. назва:
Ashby
Країна:
США
Режисер:
Тоні МакНамара
Тривалість:
01:43:05
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ешбі Голт – літній чоловік, з яким вирішує поспілкуватись 17-річний Ед Волліс, отримавши завдання від свого вчителя. Той дав юнакові завдання написати есе на тему дружби з людиною, яка значно старша. От і згадав хлопець, що у його будинку живе сусід, який прожив довге життя. Ед, долаючи сором’язливість, починає з Ешбі розмову. Спілкуючись, він дізнається, що у чоловіка невиліковна хвороба, і жити йому лишається кілька місяців, та це якщо пощастить. І він ще може встигнути розповісти юнакові про своє життя, а воно було насиченим. Працював Ешбі агентом ЦРУ, цій справі він присвятив багато років свого життя, а потім вийшов на пенсію. Це дивно, але підліток і пенсіонер швидко знаходять спільну мову, хоч так і не подумаєш, що між ними може бути щось спільне. Тільки юний герой навіть сам не розуміє, як ця дружба може вплинути на його життя… ©Kino4ua Ешбі 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?