Kino4ua.com
HD 720p
R

Прогулянка на небеса / Прогулянка на небесах

Рік:
Ор. назва:
A Little Trip to Heaven
Країна:
Ісландія, США
Режисер:
Бальтасар Кормакур
Тривалість:
01:38:19
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Бабай ТБ
Прогулянка на небесах – драматичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Ейб Голт. Він працює детективом і допомагає одні страховій компанії шукати шахраїв серед клієнтів. Він з недовірою ставиться до кожного з них, та й у власному житті так само не довіряє людям. Одного разу в компанію приходять родичі відомого шахрая Андерсона, який загинув. Так вони вважають. Керівництво направляє для розслідування обставин смерті чоловіка саме Ейба. Головний герой прибуває у невелике містечко Гастінгс, яка вкрите білосніжною ковдрою, щоб поспілкуватись з людьми. Чим більше він дізнається інформації, тим сильніше схиляється до думки, що родичі Кельвіна ведуть якусь нечисту гру. Намагаючись у всьому розібратись, Голт лише більше заплутується, бо у цій справі занадто багато загадок. Чи вдасться йому виконати цю роботу? ©Kino4ua Прогулянка на небеса / Прогулянка на небесах 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?