Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Білий шум 2: Сяйво

Рік:
Ор. назва:
White Noise 2: The Light
Країна:
США, Канада
Режисер:
Патрік Люссьє
Тривалість:
01:39:03
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Двох найрідніших йому людей (дружину і дитину) жорстоко вбивають на очах Ейба Дейла. Він намагався їх врятувати але ... Після такого у Дейла абсолютно пропало бажання жити. Не бачачи кращого виходу, він робить рішучий вчинок - Ейб накладає на себе руки.

Ейб пливе по довгому світлому коридору до проблиску світла, там вже стоять його дружина і син, вони хочуть до нього пригорнутися. І коли вони вже були досить близько, потрібно тільки протягнути руку ... Все різко провалюється. Справа в тому, що лікарі витягують Дейла з лап неминучої смерті.

Перенісши клінічну смерть і повернувшись назад до життя, Ейб відчуває - щось всередині перевернулося. У нього з'явилася нова, незнайома раніше здатність. Дейл може серед безлічі навколишнього його натовпу побачити тих, хто скоро повинен відправитися на той світ. Дейлу дуже хочеться чимось допомогти таким людям, але ж за це треба буде комусь потім розплачуватися - так як відводячи від загибелі чергового смертного, Ейб руйнує існуючий баланс серед живих і померлих. А це веде до апокаліпсису. ©Kino4ua Білий шум 2: Сяйво 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?