Kino4ua.com
480p
PG-13

Флеш Гордон

З незрозумілої поки що причини Місяць змістився з орбіти, що викликало природні катаклізми і затяжне сонячне затемнення Землі. Життя людства у небезпеці.
Талановитий учений доктор Ханс Зарков з'ясовує, що енергетичні хвилі, що стали причиною катастроф, виходять із планети Монго, де править злісний Мінг Безпощадний. Зарков побудував космічний корабель, щоб відновити енергетичні потоки, треба залишити межі нашої планети. Ханс запрошує відомого футболіста Флеша Гордона та чарівну журналістку Дейлу ознайомитися зі своїм винаходом і запускає двигуни.
Здійснивши м'яку посадку на Монго, мандрівників доставили до палацу. Щойно глянувши на красуню Дейлу, імператор вимагає замкнути дівчину в його спальні. Дочці володаря, злісній Аміне сподобався Флеш і вона задумала його врятувати.
Захистити Землю та її мешканців можливо лише знищивши Мінга. Для цього потрібно об'єднати зусилля ворогуючих принців. Аміна береться допомогти землянам, вони з Флешем прилітають на Арборію, де править один із спадкоємців - Барін, закоханий у принцесу.
Героїв фільму чекають небезпечні пригоди, де їм доведеться ризикувати свободою та життям, виявляти чудеса витримки та героїзму, але в їхній добрій місії їм допомагає сам Всесвіт. ©Kino4ua Флеш Гордон 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?