Kino4ua.com

Чотири Різдва

Рік:
Ор. назва:
Four Christmases
Країна:
США
Режисер:
Сет Гордон
Тривалість:
01:28
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Кейт і Бред вже разом три роки, вони разом відвідують уроки танців, розважаються і відпочивають на Різдвяних канікулах. У всіх відносинах їх можна назвати ідеальною парою, проте при цьому, вони є противниками сімейних вуз і шлюбу в усіх його проявах, оскільки обидва виросли в неповних сім'ях. І ось, щоб відзначити чергове Різдво, закохані вирішили відправитися на Фіджі, щоб там досхочу позасмагати і зайнятися дайвінгом. Однак через сильний туман всі авіарейси були скасовані, а молоді люди потрапили в теленовини. Ну, тепер нашим героям не відкрутитися, і їм доведеться відзначити чотири Різдва разом зі своїми численними родичами. ©Kino4ua Чотири Різдва 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?