Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський пиріг 2

Рік:
Ор. назва:
American Pie 2
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Б.Роджерс
Тривалість:
01:45:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
На березі озера Мічиган п'ятеро приятелів-однокурсників вирішують на час канікул орендувати будинок. Хлопці сподіваються весело провести літо, вони вперше відпочивають без дорослих і твердо мають намір скуштувати всіх заборонених раніше задоволень. Тільки одна обставина затьмарює прекрасні перспективи - хлопцям просто необхідні дівчата, і якщо до Джима збирається приїхати його подружка Надя, то іншим залишається сподіватися лише на щасливий збіг обставин. Шерман, Вікі і Джессіка відпочивають неподалік, але вони схильні в кращому випадку залишитися друзями з колишніми кавалерами, ніж відновлювати з ними відносини. Ті ж, навпаки, прагнуть до спілкування: зокрема, Кевін знову запалав любов'ю до Віки і відчайдушно ревнує її до нового хлопця. Найбільше пощастило Озу - їхні почуття з Хізер світлі і міцні, не затьмарені зрадами, зрадою або незграбними ситуаціями. Що стосується Стифлера, то друзі і раніше жартують над його матінкою, а сам він не придумав нічого кращого, ніж влаштувати стеження за парою дівчат, що живуть по сусідству. Стіфлер вважає їх лесбіянками, а ті не поспішають розвіювати його помилок - вони ще встигнуть вдосталь познущатися над нав'язливими і цікавими хлопцями. Відпочинок вдасться, і кожен з друзів отримає свою порцію сексу, але це буде так забавно, що безперечно варто подивитися «Американський пиріг 2». ©Kino4ua Американський пиріг 2 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?