Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський пиріг 4: Музичний табір

Рік:
Ор. назва:
American Pie Presents: Band Camp
Країна:
США
Режисер:
Стів Раш
Тривалість:
01:27:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Успіхи Стіва Стіфлера і, головне, його так званий «сімейний порно-бізнес» не дають спокою Шону - його молодшому братикові. Хлопець якось непомітно виріс і тепер жадає долучитися до дорослих забав «старшенького», а заодно довести йому, що цілком готовий на рівних співпрацювати зі Стівом і його приятелями. Шон нахабно розіграв музикантів зі шкільної групи, і Чак Шерман, більш відомий зі зрозумілих причин як «Шермінатор», придумує для нього витончене за ступенем знущання покарання: Стіфлер-молодший відправляється на літні канікули в спеціальний музичний табір і не один, а з скривдженими ним шкільними музикантами, які жадають помсти. Для вихователів табору Шон став справжньою проблемою: правил для нього не існувало, зате на капості і каверзи хлопець був великим майстром. Спочатку він вирішив, що на природі без нагляду батьків залицятиметься за якою-небудь дівчисько симпатичніше, але шкідливий характер взяв своє, особливо після знайомства з Елайзом - страшенним хуліганом. Звичайно, і на Шона знайшлася управа в особі директора, але його поради знайти спільну мову з хлопцями, заслуживши їх повагу, хлопець сприйняв на свій манер. У хід пішли відеокамери і всілякі технічні штучки. Загалом, у фільмі «Американський пиріг: Музичний табір» літо Стіфлера молодшого вдалося на славу - нудьгувати не довелося нікому ... ©Kino4ua Американський пиріг 4: Музичний табір 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?