Kino4ua.com
HD 720p
PG

Прибульці на горищі

Рік:
Ор. назва:
Aliens in the Attic
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джон Шульц
Тривалість:
01:25:48
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У передмісті Чикаго проживає звичайнісінька сімейка Пірсонів, у якій, крім батьків, є ще троє дітей. 17-ти річна Бетані таємно зустрічається з хлопцем, Том, якому 15 років, вміло поєднує неймовірні технічні пізнання і низьку успішність у школі, а 7-ми річна Ханна, поки не викликає ніяких проблем, але все ще може бути. Після оцінки ситуації, батько і мати спільно вирішують, що їм потрібно проводити набагато більше часу з дивним сімейством. І одного разу збігшись всі разом в один звичайний день, вони виїжджають в абсолютно захопливу поїздку у віддалений будиночок, щоб налагодити складні стосунки. Пізніше до компанії приєднується Нейт - їхній дядько, а також четверо його діточок і хлопець Бетані, який переконує її батьків залишити його на одну нічку. Але, коли настає ця ніч, усі люди ясно розуміють, що окрім відновлення сім'ї, у них є набагато важливіша проблема... ©Kino4ua Прибульці на горищі 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?