Kino4ua.com
R

Довгий день мандрує в ніч

Рік:
Ор. назва:
Di qiu zui hou de ye wan
Країна:
Китай, Франція
Режисер:
Бі Гань
Тривалість:
02:18:20
Переклад:
Українська мова Чарівний Ліхтар | Двоголосий закадровий
Багато людей виїжджають з місць, де вони народилися і провели дитинство. Головний герой цієї історії не виключення. Деякий час молодий чоловік на ім'я Ло Іву прожив далеко від рідного містечка. Але тепер він змушений повернутися, бо його батько раптово помер. З цим містом у Ло пов'язані спогади про його велике і заборонене кохання. Дівчина головного героя досі приходить йому у снах, він згадує цю особу щодня. Незважаючи на те, що минув певний час, він так і не забув дівчину з минулого. Відносини цих двох були непрості, тому що вона була коханою кращого друга Ло. Всі люди у цьому житті повинні зробити свій вибір, і тільки від людини залежить, куди вона поверне далі, яку дорогу вибере. Коли чоловік приїжджає у рідне місто, з ним починають відбуватися дивні речі. Ці події неможливо пояснити, головний герой ніби божеволіє. Для нього все змішується воєдино – день, ніч, минуле майбутнє. Ло перестає розуміти, де реальність, а де вигадка. Так можна легко зійти з розуму... Чи витримає головний герой чергові випробування у своєму житті? ©Kino4ua Довгий день мандрує в ніч 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?