Kino4ua.com
480p
PG-13

Мерлін (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Merlin
Країна:
Франція
Режисер:
Стефан Каппес
Тривалість:
01:33:50 + 01:24:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Після десяти років, проведених із принцом Артуром, який, на превеликий розпач свого кузена Моргана, одружується з симпатичною принцесою Гвіневерою, Мерлін їде до лісу Броселіанд, щоб насолодитися заслуженою пенсією. Але прибуття енергійної Феї Вівіан та її маленького сина Ланселота зірве його плани. Поки Моргана намагається помститися своїй тітці (відьмі на межі смерті), Мерлін змушує Вівіан повірити, що він всього лише лісоруб Мерліна, щоб не навчати Ланселота. Але Вівіан вдається переконати Мерліна і переїжджає до нього. Це співжиття дається Мерліну нелегко, і він поступово закохується у Вівіан. Але ці стосунки мають свою ціну: любов, яку відчуває Мерлін, змушує його втрачати свої магічні здібності.

Сплітаючи ідеальне кохання з феєю Вівіан, Мерлін досі не відновив свої сили. Почувши, що тільки Ланселот може знайти Грааль, Вортіджерн і Моргана перетворили Гвіневеру на кам'яну статую і захопили Вівіан, щоб обміняти її на дорогоцінну чашу. Мерлін вирушає на пошуки Грааля в супроводі свого "прийомного сина" Ланселота, щоб обміняти його на визволення Вівіан із Вортігерна. Після отримання Грааля заміни, пастки, придуманої Мерліном, Вортіджерн убитий Морганою, яка також хоче повернути Грааль. Усвідомивши хибний поворот, Моргана впадає в чорний гнів, і її спалах наростає: вона обіцяє помститися Артуру і його родині. Тим часом Мерлін намагається відновити свої сили, намагаючись переконати себе, що він ненавидить Вівіан. Остання, щоб допомогти йому, змушує його повірити, що в неї роман із близьким другом короля Артура: Катаном. ©Kino4ua Мерлін (1 Сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?