Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Єллоустоун (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Yellowstone
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Стівен Кей, Тейлор Шерідан, Крістіна Ворос
Тривалість:
1 серія: 40:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 15K3
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
На території заповідника Єллоустоуна проживає вже не одне покоління сімейства Даттонів. Тепер ранчо належить Джо, чоловікові, який разом із сім'єю проживає на цій землі понад п'ятдесят років. Герою часто пропонують продати власні володіння за велику суму, але глава роду любить свій дім і не збирається потурати забаганкам багатих. Але власник будівельної компанії не звик до відмов, як і місцеве плем'я індіанців, яке вважає ці землі священними і своєю власністю.Ситуація виходить з-під контролю, коли одна сторона береться за зброю, а друга не має наміру здаватися і віддавати свою ферму.Як і жадібні до прибутку бізнесмени, місцеві індіанці теж хочуть отримати назад свої відібрані обманом володіння. Починається жорстока війна, яка завдає неприємностей усім учасникам протистояння. ©Kino4ua Єллоустоун (1 - 3 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?