Kino4ua.com
HD 720p
PG

Ми - найкращі!

Рік:
Ор. назва:
We Are the Best!
Країна:
Швеція, Данія
Режисер:
Лукас Мудіссон
Тривалість:
01:37:48
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | OLL TV
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Дія картини розгорнеться на початку 80-х у Стокгольмі. Звичайна 13-річна дівчинка Бобо живе з розлученою матір'ю. Її найкраща подруга Клара, яка виросла у більш вільній сім'ї, носить ірокез, любить маніпулювати і багато базікає. Дівчата вчаться в одній школі і постійно терплять знущання з боку старших. Коли їм це все набридає, героїні вирішують створити панк-рок гурт у місцевому громадському центрі. Однак обидві не вміють ні співати, ні грати на музичних інструментах. Тоді вони запрошують до гурту однокласницю-християнку Гедвіг, яка хоча б уміє поводитися з гітарою... ©Kino4ua Ми - найкращі! 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?