Kino4ua.com
HD 720p
R

Страх і бажання / Страх і жадання

Рік:
Ор. назва:
Fear and Desire
Країна:
США
Режисер:
Стенлі Кубрик
Тривалість:
00:58:50
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Дмитро Гончарук
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Дія фільму відбувається під час невідомої війни між двома невпізнаними країнами. Літак, на борту якого лейтенант і три солдати, зазнає аварії за шість миль за ворожою позицією. Солдати і лейтенант виходять на річку і будують пліт, сподіваючись, що вночі вони зможуть вийти до свого батальйону по воді. На іншому березі річки сержант Мак помічає будинок, у якому базується ворожий генерал. В очікуванні темряви вони обстежують околиці на своєму березі і помічають будиночок у лісі, в якому солдати ворога їдять юшку. Вони вриваються в будиночок і вбивають двох молодих солдатів, а потім і третього, який ходив по дрова.

Наступного дня група повертається до річки, але дорогою стикається з молодою селянкою, яка ходила ловити рибу. Вона не розмовляє їхньою мовою і, боячись бути розкритими, солдати хапають дівчину і прив'язують її до дерева своїми ременями. Наймолодшого з солдатів, рядового Сіднея, лейтенант залишає охороняти зв'язану дівчину, а решта йдуть до річки, щоб замаскувати пліт до темряви і перевірити, чи не виявлені вони. Щоб розважити дівчину, Сідней зображує генерала, а потім переказує їй сюжет "Бурі" Шекспіра. Потім, щоб обійняти її, він розв'язує їй руки, але коли вона тікає, стріляє в неї. Коли на звук пострілу прибігає сержант Мак, він бачить вбиту дівчину і збожеволілого Сіднея, який каже, що це зробив чарівник, і тікає.

Мак переконує лейтенанта, що перед поверненням їм треба спробувати вбити ворожого генерала: Мак сяде на пліт і відверне охорону стріляниною, а лейтенант і рядовий Флетчер атакують штаб. Лейтенант не одразу погоджується з цими планами, розуміючи, що шанси залишитися в живих невеликі, проте потім вони діють за цим планом. Лейтенант і Флетчер вбивають генерала і капітана і відлітають до своїх на аероплані, що стоїть неподалік від штабу. Мака важко ранять, але він відпливає на плоту вниз за течією, дорогою підбираючи божевільного Сіднея. На світанку лейтенант і Флетчер, уже в розташуванні своєї армії, стежать за річкою і бачать крізь туман пліт із Сіднеєм і, мабуть, Маком, який помер від ран. ©Kino4ua Страх і бажання / Страх і жадання 1953 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?