Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Зимова казка, або Королева, яка втратила ім'я

Рік:
Ор. назва:
Fräulein: una fiaba d'inverno / Fraulein - A Winters Tale
Країна:
Німеччина
Режисер:
Катерина Кароне
Тривалість:
01:34:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
На планету обрушується найпотужніша геомагнітна буря, що викликає відключення електроенергії. Тим часом незаміжня Регіна, яка живе в покинутому готелі в Альпах, вперше за довгі роки приймає таємничого туриста. Незабаром те, що мало стати швидкоплинним знайомством із чоловіком, який планує лише переночувати в закритому готелі, обертається дивовижним продовженням. Поки Регіна та її супутник пізнають одне одного і розкривають подробиці про власне минуле, навколо них починають відбуватися неймовірні події, що допомагають героям подолати особисті страхи... ©Kino4ua Зимова казка, або Королева, яка втратила ім'я 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?