Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Блакитна свічка / Синя лампадка

Рік:
Ор. назва:
Das blaue Licht / The Blue Light
Країна:
Німеччина
Режисер:
Карстен Фібелер
Тривалість:
00:59:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Сюжет фільму охоплює життя юної і загадкової дівчини на ім'я Луна. Вона мешкає в маленькому селі в горах, і через свою відлюдницьку натуру, Луну оточує аура загадковості. Всі навколо вважають її відьмою і бояться її сили. Але Луна має одну дивовижну здатність - вона може бачити істинне синє світлове сяйво, яке нікому з її сусідів не доступне. Ця світла синя пляма стала основою для місцевої легенди про втрачений скарб. Одного разу на село нападають нечестиві люди, і Місяць має використати свої здібності, щоб захистити свій будинок і сусідів. Водночас місцевий мисливець, Волтер, закохується в тендітний Місяць і прагне розкрити всі його таємниці. Він розуміє, що сила синього світла може змінити долю села і врятувати їх усіх від зла. Це дивовижна подорож у магічний світ, де реальність і фантазія зливаються воєдино. Чудові візуальні ефекти та красиві пейзажі гір, що супроводжують фільм, не залишать байдужими глядачів. ©Kino4ua Блакитна свічка / Синя лампадка 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?