Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Самотність (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tanhaiyan
Країна:
Індія
Режисер:
Горкі
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production
Хадер і Міра - дуже різні і несхожі люди. Він бабій і жартівник, який не звик сприймати життя серйозно. Міра, з іншого боку, дуже красива, але вона занадто сором'язлива і серйозна, щоб вибрати собі в супутники життя такого чоловіка, як Хадер. Єдине, що їх об'єднує, це те, що обидва вони нещодавно втратили своїх близьких і залишилися самотніми, далекими від свого звичного життя. Коли Міра і Хадер випадково зустрічаються на весіллі друга, їхні світи перевертаються з ніг на голову, і вони наповнюються жалем і тугою за тим, хто вже ніколи не повернеться. Раптово їхні почуття спалахують, залишаючи їх у пастці, замкненими у шкаралупі самотності. Але чи може кохання зцілити їхні розбиті серця? ©Kino4ua Самотність (1 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?