Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Дівчинка з сірниками

Рік:
Ор. назва:
Das Mädchen mit den Schwefelhölzern / The Girl With the Sulfur
Країна:
Німеччина
Режисер:
Уве Янсон
Тривалість:
00:58:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Притулком керує безсердечна і жорстока жінка Ландсфрід, яка змушує маленьких дітей працювати на неї.
Виводячи кожного свого підопічного на міську площу, керівниця вимагає, щоб кожна дитина продавала сірники, приносячи їй додатковий дохід. Але городяни, перебуваючи під враженням від прийдешніх свят, абсолютно не помічають дітей, які замерзають. І навіть перебуваючи в стані обмороження, діти не залишають свої місця, знаючи про те, що їх можуть покарати, якщо вони не зможуть продати хоча б кілька коробок із сірниками.
Інзі вдається трохи заробити, а її близький друг Еміль залишається без грошей, боячись покарання від пані Ландсфрід. Залишившись на самоті на нічній площі, вона продовжує чекати на людей, які зглянуться над нею і куплять хоча б коробок сірників. Зневірившись, вона заходить до будинку, де колись жила її родина. І щоб зігрітися, Інга запалює сірник. ©Kino4ua Дівчинка з сірниками 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?