Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Хроніки Імперії Тіамун (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tearmoon Teikoku Monogatari: Dantoudai kara Hajimaru, Hime no Tensei Gyakuten Story
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Акіхіро Сотокава
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Lem0nka Voice Project, Субтитри | Legat / CC
Тіамун Міа була принцесою, яку обрала імперія Тірмун. Вона виявилася дуже егоїстичною особистістю і зовсім не любила працювати. Вийшло таким чином, що її зрадив народ і відправив на криваву гільйотину. Молоду жінку вдарили головою об поверхню землі. Вона одразу втратила свідомість. Потім минув деякий період часу. Вона прийшла несподівано до тями і зрозуміла, що перенеслася на кілька років раніше. Тоді вона досягла віку лише дванадцяти років. Однак її переповнювали хворобливі спогади щодо своєї смерті. Їй зовсім не хотілося, щоб її доля знову повторилася подібним чином.

Міа потрібно було вирушити розбиратися з її проблемами. За нею стояла вся велика Імперія. Головна героїня аніме мала віддану служниці Анну. Людвіг став її компетентним єдиним міністром. Дівчині доводилося долати досить різні труднощі. Вона стикалася з корупцією, прикордонними проблемами, стихійними лихами. Були складнощі в галузі економіки. Територію королівства просто перевантажували проблеми. Молода принцеса стала боятися тих питань, які оточили її. Складні ситуації долає її на кожному кроці. Їй належало досить наполегливо і багато працювати. Вона хотіла, щоб народ їй повірив. ©Kino4ua Хроніки Імперії Тіамун (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?